Anna Spinato Winery

Het verhaal van Anna Spinato is het verhaal van een Venetiaanse familie uit Ponte di Piave, veroverd door de liefde voor wijn. Dankzij haar traditie, strategische communicatie en continue verpakkings innovatie streeft Anna Spinato de hoogste kwaliteit van aroma's en smaken en de grootste biologische zorg na.

Allora is exclusief agent van Anna Spinato in Nederland.

Ontdek alle wijnen van Anna Spinato

Tommasi

Tommasi Viticoltori is gelegen in Pedemonte, een dorpje in het hart van de Valpolicella Classico-regio. Grootvader Giacomo Tommasi begon ooit met een kleine wijngaard, die zich inmiddels decennialang verder heeft ontwikkeld. De wijngaarden strekken zich uit over een landgoed van 205 hectare. 105 hectare bevindt zich in de Valpolicella Classico-regio, zoals op de prestigieuze heuvels van La Groletta, Conca d’Oro en Ca’ Florian. De andere 100 hectare ligt in de Verona DOC-regio’s. Deze wijngaarden zijn allen gezegend door moeder natuur met een fantastisch landschap en de perfecte groei omstandigheden.

Naar de Tommasi collectie

Le Rive Di Bonato SS

De agrarische bedrijfsboerderij Le Rive is gevestigd in Nigrisia di Ponte di Piave, in de provincie Treviso (Italië) in het oostelijke deel van "Gioiosa et Amorosa Marca Trevigiana", 30 kilometer van Venetië.

De wijnproducerende carrière van Family Bonato heeft zich door de jaren heen ontwikkeld en geëvolueerd in het hart van het grondgebied van Marca Trevigiana.

Ontdek alle wijnen van Le Rive

Feudo Arancio

De Feudo Arancio-wijnen komen van het prachtige eiland Sicilië in het hart van de Middellandse Zee. Een genereus land badend in intens licht en met een klimaat van droge wind, ideaal voor de productie van rijke wijnen, intens en vol met unieke geuren en aroma's. Deze wijnen doen denken aan de unieke en authentieke smaken van Sicilië.

Ontdek de wijnen van Feudo Arancio

Ca'Rugate

Ten noorden van het dorpje Soave ligt het wijnhuis Ca’ Rugate. Ca’ Rugate dankt zijn naam aan de Rugate-heuvel. Het grootste deel van de wijngaarden van Ca’ Rugate ligt op deze donkere, vulkanische grond van deze heuvel. De familie Tessari, inmiddels de vierde generatie, maakt er wijnen die geënt zijn op historie en traditie. Wijnen met precisie en het karakter van de vulkanische grond. Naast het kwalitatief zeer aansprekende scala aan Soave’s met internationale faam, maakt Ca’ Rugate ook zeer stijlvolle en verfijnde Valpolicella-wijnen, met als hoogtepunt de Amarone della
Valpolicella Punta 470.